Els alumnes de 3r de primària de l’escola Montserrat presenten el seu llibre

Diversos il·lustradors rubinencs han donat vida als contes dels nens i nenes de 8 anys
Les dues mares impulsores del projecte presenten el llibre als assistents | CEDIDA

 

Els alumnes de 3r de primària de l’Escola Ntra. Sra. de Montserrat, acompanyats per prop d’un centenar de pares i mares, els seus tutors i alguns mestres, van presentar ahir al menjador del centre ‘El gran llibre il·lustrat de 3r de l’Escola Ntra. Sra. de Montserrat’. Es tracta d’un recull de contes escrits pels nens i nenes de 8 anys de l’escola. Aquest projecte va néixer a partir de la idea de dues mares i, gràcies a la col·laboració de l’AMPA i la total implicació de la direcció i del professorat del centre, va veure ahir la llum.

 

El circ, l’espai, la por i l’alegria són els temes que envolten els diferents contes que els alumnes de 3r han escrit per parelles. Diversos il·lustradors, alguns de la mateixa escola i d’altres nois i noies de l’escola d’art edRa de Rubí, han col·laborat en aquest projecte. El centre ha destacat especialment la col·laboració de l’Ariadna Reyes, exalumna i il·lustradora professional que es va reunir amb els nens i nenes per tal de donar vida a les històries dels petits autors.

 

El projecte s’ha encabit en el programa escolar del curs i, per aquest motiu, els alumnes han treballat amb els professors els temes, la construcció de la història, la gramàtica i l’ortografia, entre altres aspectes.

 

Alumna de 3r amb 'El gran llibre il·lustrat de 3r de l'Escola Montserrat' | CEDIDA

 

Durant la presentació del llibre, el director de l’escola Ntra. Sra. de Montserrat, Lluís Laliga, es va mostrar molt agraït amb la iniciativa, va reconèixer l’esforç de tots els implicats i va aprofitar per dir que l’escola està oberta a recolzar nous projectes com aquest. A més, el màxim representant del centre va fer entrega d’un diploma de participació a tots els alumnes de 3r de primària i d’un obsequi com a mostra d’agraïment a tots els il·lustradors que han col·laborat.

 

L’acte es va tancar amb una xocolatada a càrrec de Campos Estela.

 
Comentaris

envia el comentari