La campanya benèfica a favor de l'autisme posa el seu punt i final

La presidenta de Rubí TEA, Ester Martínez, s'ha mostrat molt satisfeta sobre la resposta del poble rubinenc i la conscienciació que s'ha aconseguit fer.
Un munt d'activitats s'han desplegat a la pl. Doctor Guardiet per despedir la campanya.
Un munt d'activitats s'han desplegat a la pl. Doctor Guardiet per despedir la campanya. | Pol Parrilla

 

 

Els actes amb motiu de l'autisme que es van iniciar el Dia Internacional de l'Autisme, el 3 d'abril, han posat el punt i final aquest diumenge. L'últim esdeveniment ha estat una cursa solidària que ha tingut lloc pel centre de la ciutat i a la qual s'han inscrit fins a 220 participants.

 

"Estem molt contents sobre com s'han desenvolupat les jornades de conscienciació de la malaltia", diu la presidenta de Rubí TEA, Ester Martínez, que, juntament amb l'Ajuntament, la Unió Atlètica Rubí i altres associacions i empreses han fet això possible. Martínez ha dit que l'objecitu d'aquesta campanya no era "únicament" recaptar fons per a la investigació de l'autisme, sinó "conscienciar al poble rubinenc sobre el què és, sobretot als nens i nenes". També li ha donat molt de valor al fet que els nens i nenes hagin pogut conèixer més a fons què suposa l'autisme "a través d'explicacions didàctiques i activitats". A més, s'ha mostrat optimista i espera poder organitzar-ho cada any i que es converteixi en "la principal mobilització de la ciutat de Rubí a causa de l'autisme".

 

L'última matinal de la campanya ha acabat a la plaça Doctor Guardiet, amb diverses iniciatives que han ocupat un espai després de la cursa, on s'han pogut veure actuacions dels Castellers de Rubí, dels Batucaires, i la venda de diferents tipus de merchandising solidari donant suport a la causa.

 
Comentaris

envia el comentari