Rodamons Rubí organitza una xerrada sobre la panleucopènia felina

És una malaltia vírica que afecta els gats i pot arribar a ser mortal
Cartell de l'acte organitzat per Rodamons de Rubí
Cartell de l'acte organitzat per Rodamons de Rubí | Rodamons de Rubí

 

Rodamons de Rubí ha organitzat un acte pel pròxim 8 d'octubre a l'Ateneu Municipal en el qual hi haurà una xerrada sobre la panleucopènia felina. Rodamos de Rubí va començar la seva tasca de recollida i acolliment de gats del carrer ara fa 10 anys i al mes d'agost van anunciar el cessament temporal de la seva activitat per dedicar-se a l'erradicació del virus. De fet, la panleucopènia felina i les seqüeles de la pandèmia han posat a prova els fonaments del projecte, que ha recollit a milers d'animals, ajudant-los a tornar a començar.

 

Per aquest motiu, han organitzat una jornada on poder compartir la seva experiència, les vivències i, sobretot, el coneixement adquirit. Volen explicar en primera persona com un virus, com el de la panleucopènia, pot destrossar els desitjos de protegir i emparar als que es creuen pel camí, als gats.

 

El 8 d'octubre a les 16 h i fins a les 20.30 h, l'Ateneu Municipal acollirà l'acte, que comptarà amb una ponència sobre la panleucopènia felina, a càrrec del Dr. Albert Lloret, la Dra. Miriam Navarro i la Dra. Raquel García, totes elles integrants d'equips veterinaris que han lluitat en primera línea contra aquest virus.

 

També hi haurà una estona per la música, amb Carlos Salazar a la guitarra i Leonardo Agunin i Gisela Herrera a la Flauta travessera, de l'Espai Musical de Terrassa l'Esmut. Per finalitzar hi haurà un passi d'audiovisuals a càrrec de Rodamons de Rubí.
Comentaris

envia el comentari