El cas dels "Bebès de vidre"

Els van trobar units al cordó umbilical i a la placenta
Glass | Rodamons de Rubí

 

La Shisha | Rodamons de Rubí
L'Iko | Rodamons de Rubí

 

 

Rodamons de Rubí torna a ficar-se les piles amb l'adopció de gats un cop passades les vacances d'estiu. El cas que ens presenta és un molt peculiar, "Los bebés de cristal". D'aquests cadells ja s'han adoptat un parell, però encara en queden més, perquè necessitaven moltes atencions, i ara, per fi, ja estan preparats per una nova família. Quan els van trobar encara estaven units al cordó umbilical i a la placenta, 4 cadellets. Un d'ells va morir poques hores després.

 

Es diuen Shisha, Glass i Iko, que significa vidre en diferents idiomes. En Glass i l'Iko tenien el cordó enrotllat a les potetes, i les tenien necrosades. Com no les podien amputar per por que no superessin l'operació, van seguir amb el tractament, tot i el risc de mortalitat elevat a causa de ser lactants. La Shisha estava bé, tot i que va fer el tractament antibiòtic també. En Glass va aconseguir salvar la seva poteta i amb sessions de rehabilitació l'ha recuperat totalment, però l'Iko la va perdre de manera natural i encara necessiti cures diàries, ja que la ferida no es pot cosir. Quan es recuperi podrà fer vida normal com els seus germans.

 

Els gatets preparats per aconseguir una família són el Glass i la Shisha, que van néixer el 15 de maig de 2017. Són uns supervivents, molt amorosos i juganers.

 

 

Si estàs interessat o interessada a adoptar a la Shisha i al Glass, posa't en contacte amb Rodamons de Rubí.
Comentaris

envia el comentari