Víctor Puig (PDeCAT): "L'alcaldessa de Rubí es manté al govern gràcies a un trànsfuga"

El portaveu del PDeCAT de Rubí ha valorat els fets esdevinguts al voltant del referèndum de l'1 d'octubre
Víctor Puig, portaveu del PDeCAT
Víctor Puig, portaveu del PDeCAT | LO

 

Víctor Puig, portaveu del PDeCAT de Rubí, ha valorat tots els fets esdevinguts al voltant del referèndum de l'1 d'octubre, tant els anteriors com els posteriors. Puig ha fet un "agraïment a tota la gent que va fer possible l'èxit de l'1 d'octubre", tant els que van treballar perquè es pogués dur a terme com totes aquelles persones que van anar a defensar les escoles. El portaveu del Partit Demòcrata s'ha mostrat molt crític amb l'Ajuntament de Rubí, dient que "va actuar amb zel per parar el referèndum", però que tot i "els intents que no hi hagués campanyes electorals", no ho va aconseguir.

 

Puig també ha fet menció a la brigada de neteja, dient que "va intensificar la seva feina" a l'hora de desenganxar cartells pro-referèndum de les parets de Rubí, quan fa temps demanen que s'intensifiqui la neteja de la ciutat en general i no hi ha resultats. Puig ha afirmat que "l'alcaldessa de Rubí es manté al govern gràcies a un trànsfuga", i ha explicat que "la gent que va decidir no fer cas a l'alcaldessa (i va votar que sí l'1-O a la ciutat), ha triplicat els vots de qui van votar-la a les municipals del 2015", i que per aquest motiu, "entenem el crit i la voluntat de canviar de govern". Puig creu que si l'Ajuntament hagués col·laborat durant l'1-O obrint els col·legis, el nivell de participació dels rubinencs i rubinenques hauria sigut més alt.

 

Puig també ha volgut fer una crida a la condemna de la brutalitat policial que es va viure l'1-O a Catalunya, "un dels episodis més tristos des de la recuperació de la "democràcia"", per aquest motiu, ha demanat "el trencament formal amb la Guàrdia Civil i la Policia Nacional".

 

Per una altra banda, Puig vol saber si hi havia alguna negociació amb els governs del PSC que no es coneixien, pel fet que són molt poques les ciutats governades pels socialistes que van patir la brutalitat de la Guàrdia Civil. La mateixa alcaldessa va assegurar a la premsa que això no és veritat, perquè les ciutats governades pel PSC també van patir els atacs.
Comentaris
Comprovat
Despres de fer una enganxada de cartells impresionant a Gràcia, al dia següent havien estat tots desenganxats.... Sra. Colau, se li ha notat massa "el empeño" "sin que se note el cuidado".

envia el comentari