S’aproven els pressupostos pel 2017 amb els vots en contra de l’AUP, PDeCAT, VR, ERC i ICV

L’oposició coincideix en que són una continuïtat del que ja hi havia
Canvi de lloc dels regidors Mariola Marín i José M. Mateo al Ple | LO

 

Ahir dimarts 16 d’abril en ple extraordinari es van aprovar els pressupostos municipals per a aquest any 2017. El ple va transcórrer amb normalitat, ja que les al·legacions que tant Veïns per Rubí com Esquerra Republicana de Catalunya havien presentat, es van desestimar.

 

Els pressupostos es van aprovar gràcies als vots a favor del PSC, el PP, Ciutadans, el regidor Sergi Garcia i els dos regidors no adscrits Mariola Marín i José M. Mateo, aquests dos últims, ex Ciutadans des de fa molt poc.

 

En general, l’oposició que va votar en contra es va queixar de que els pressupostos són una continuïtat dels últims, el que porta a “un estancament de la ciutat”. Antoni Garcia, de Veïns per Rubí, va dir que hi ha “una falta de model de ciutat per part de l’equip de govern”, el que provoca una “incapacitat per a presentar un pressupost adequat a les característiques de la ciutat”. Ramón Capolat, d’ICV també va fer palesa la seva preocupació per les “mancances tècniques” dels pressupostos i pel tema dels treballadors municipals.

 

Durant el ple, la paraula “trànsfuga” va aparèixer un parell de cops per part de diferents grups municipals.
Comentaris

envia el comentari