Roger Barranco, nou portaveu de les JERC Rubí

Un dels objectius de la nova permanent és reivindicar i denunciar el que passa a Rubí i al seu Ajuntament
Roger Barranco és el nou portaveu de les JERC Rubí | Cedida
 

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya de Rubí (JERC) han renovat la seva permanent amb Roger Barranco com a nou portaveu. Roger Puig continuarà al capdavant de la secretaria d’organització del partit, Ariadna Martín com a secretaria de finances, Daniel Escario com a secretari de comunicació i imatge, Pol Amador com a secretari de coordinació interna i, finalment, Marc Guerrero com a secretari de campanyes.

 

Apropar la feina feta des de les JERC de Rubí i escoltar les propostes i inquietuds de tots els joves rubinencs és una de les fites de la nova permanent.

 

Una altra de les línies d’actuació que té la secció local de les JERC és portar a l’Ajuntament totes aquelles demandes històriques del jovent de la ciutat a través de la seva regidora Ariadna Martín. L’oci, l’educació, la mobilitat i les beques, entre d’altres, són temes que preocupen als joves rubinencs i que les JERC traslladaran al consistori.

 

Per últim, les JERC també faran campanyes de conscienciació, reivindicació i denúncia del que passa a Rubí i al seu Ajuntament. “Recordem que l’equip de govern actual se sustenta per la compra d’un trànsfuga i el suport encobert de PP i C’s on predominen les fotos de l’alcaldessa per sobre de les problemàtiques reals de ciutat”, ha criticat Barranco.

 

Les JERC també han lamentat la manca de projecte de ciutat i la falta de polítiques de joventut del nou govern: “El Pla Local de Joventut encara no està ni redactat quan l’antic pla va caducar el passat mes de desembre del 2016”.

 
Comentaris

envia el comentari