Ramon Capolat: "a la ciutat de Rubí hi ha una situació dramàtica en el tema de l'habitatge"

Iniciativa Per Catalunya Verds (ICV) de Rubí exposa les seves condicions per donar suport a les propostes d'inversió que ha fet el govern de la ciutat
Capolat: "hi ha una situació dramàtica en el tema de l'habitatge, cada cop exclou més ciutadans" | LO

 

Des de l'Ajuntament de Rubí es volen impulsar una sèrie de mesures de millora de la ciutat que comptaran amb una inversió d'uns 11 milions d'euros. Per aprovar aquest paquet, han demanat a la resta de grups polítics que facin la valoració de les propostes i que en proposin de noves. ICV Rubí ha explicat en roda de premsa les seves condicions per fer costat o no a l'equip de govern.

 

 

  

Ramon Capolat ha advertit que la línia vermella que no estan disposats a saltar-se és la que té a veure amb els habitatges. El regidor s'ha mostrat preocupat amb la situació que viu Rubí en aquest aspecte: "hi ha una situació dramàtica en el tema de l'habitatge, cada cop exclou més ciutadans". És per això que ha deixat clar que ICV Rubí estarà d'acord amb les propostes que ha fet l'equip de govern sempre i quan s'incorporin algunes mesures que contribueixin a solucionar la qüestió de l'habitatge. Una d'aquestes mesures, potser la més important, és l'ampliació del parc públic municipal d'habitatges de lloguer.

 


 

De totes maneres, no són d'habitatge les úniques propostes que fa el grup ecologista. Encara que reconeix que el paquet de mesures proposat pel govern ja és prou extens en qüestions d'espai públic, Ramon Capolat ha exposat dues més que afegiria ICV Rubí: millorar les condicions de Sant Mus (ampliar calçada, posar voreres, posar il·luminació...) i, d'altra banda, connectar zones de la ciutat que ara com ara romanen inconnexes (començant pel camí de Sant Mus).

 Un altre dels punts dels quals ha parlat Capolat és de l'ampliació del pavelló de Can Rosers. Ha explicat que, si bé és cert que es van ampliar els espais esportius amb la construcció del Pavelló de la Llana, encara en falten. Per tant, des del seu partit es proposa ampliar el pavelló de Can Rosers, ja que, segons ells, sent suficientment creatiu es pot aconseguir una millora substancial.

 


Per acabar, Capolat ha assegurat que "si aspectes com les polítiques d'habitatges, de sostenibilitat, mediambientals i l'adquisició d'habitatge públic es respecten, aquest grup polític podrà votar a favor d'aquest paquet de mesures".
Comentaris

envia el comentari