L’AUP presentarà una moció per a tornar a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura a Rubí

L’alternativa creu que s’han de promoure més coses a part del cotxe elèctric
Mireia Gascón i Jordi Muntán, de l'Alternativa d'Unitat Popular | LO

 

L’AUP presentarà al proper ple una moció per a instar a l’Ajuntament de Rubí que es torni a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura a la ciutat, ja que des de fa uns anys no es commemora i creuen que és una bona manera de conscienciar a la població. L'esdeveniment s'emmarca dins la European Mobility Week i el seu objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible i menys contaminant en benefici de tothom.

 

A més, volen que dins del marc de redacció del Pla de Mobilitat Sostenible a Rubí es facin unes jornades participatives perquè la gent pugui aportar la seva, fent així un pla amb un ple coneixement de primera mà sobre les deficiències que té Rubí en temes de mobilitat. 

 

Creuen que l’eix central del pla no pot ser només la promoció del cotxe elèctric. Tenint en compte la situació de Rubí, en la qual cada dia és més difícil moure’s al centre en transport privat, l’Alternativa d’Unitat Popular creu que s’han de promocionar altres aspectes, per això volen que amb la celebració anual de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s'organitzin activitats i tallers per a tota la població.

 
Comentaris

envia el comentari