L'alcaldessa de Rubí celebra la decisió de Puigdemont

La primera edil creu que l'única sortida possible és unes eleccions al Parlament
L'alcaldessa Ana María Martínez, aquest matí davant la premsa local
L'alcaldessa Ana María Martínez, aquest matí davant la premsa local | LO

 

"Ahir va ser un dia decisiu i avui ens trobem en aquell punt que els socialistes fa molts anys que demanem trobar-nos: en el punt del diàleg i la negociació." L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha volgut mostrar tot el seu respecte per a totes les persones que han sortit al carrer, siguin quins siguin els seus pensaments respecte al conflicte entre Espanya i Catalunya.

 

Cal recordar que Martínez ha estat en un segon pla durant les últimes setmanes, utilitzant únicament les xarxes socials, ja que, tal com ha explicat avui "no volia ser un altre actor de confrontació", ja que, segons ha explicat, l'alcaldessa no influenciava en res a la resolució. L'alcaldessa de Rubí ha celebrat "el gest del president Puigdemont d'aturar una escala de tensió" i que "doni l'oportunitat al diàleg".

 

Martínez també està d'acord amb la resposta moderada del govern de l'estat. "Per nosaltres, els socialistes, aquesta legislatura està acabada i probablement la solució a aquesta situació seran unes eleccions al Parlament". "És importantíssim aquest clima de diàleg i aquesta oportunitat de reforma de la constitució".

 

L'alcaldessa ha acabat manifestant el seu desig que "aquest clima de diàleg es pugui reproduir al ple municipal".

 
Comentaris

envia el comentari