L’Ajuntament de Rubí (PSC) no es posicionarà sobre l’1-O fins que no rebi la carta de la Generalitat

La llei de referèndum s'ha aprovat amb 72 vots a favor i 11 abstencions
El referèndum es durà a terme l'1 d'octubre | Europa Press

 

L'Ajuntament de Rubí assegura que, de moment, no ha rebut la carta que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet arribar a tots els ajuntaments de Catalunya aquest dimecres, 6 de setembre a la nit, informant que per l'1-O es comptarà amb els mateixos locals de votació que es van utilitzar en les eleccions autonòmiques de 2015, instant a contestar en el termini de 48 hores la confirmació o qualsevol variació que hi pugui haver al respecte. Per aquest motiu, fonts municipals han manifestat que segueix sense haver-hi un posicionament per part de l'equip de govern (PSC) sobre què es farà l'1-O a la ciutat.

 

D’altra banda, formacions polítiques com Esquerra Republicana de Catalunya, l'Alternativa d'Unitat Popular o el PDeCAT fa temps que manifesten el seu posicionament a favor del referèndum. No obstant això, l'equip de govern no s'ha posicionat mai al·legant que ho faria en el moment que es convoqués el referèndum.

 

Aquest dimecres a darrera hora s'ha signat el decret de convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre amb 72 vots a favor (de Junts pel Sí, la Cup i el diputat no adscrit Germà Gordó), 11 abstencions dels representants de Catalunya Sí Que Es Pot i l'absència de PSC, Ciutadans i PP, sense cap vot en contra.
Comentaris
Vilafranquí
El mundo contiene el aliento ante la superdecisiva respuesta del ayuntamiento de Rubí. jajaja. Trump Merkel esperan esa decisión. Manifestaros de una vez jajaja
Riera
No ens falleu, alcaldia de Rubí. Volem votar. Sí o No. Votar. Democràcia.

envia el comentari