L’Ajuntament de Rubí no cedirà els espais municipals pel referèndum de l’1 d’octubre

L’alcaldessa Ana Maria Martínez ha fet públic el seu posicionament a través de Twitter
La carta que ha fet pública l'alcaldessa de Rubí a través de twitter sobre el referèndum de l'1 d'octubre | @anammartinez

 

L’Ajuntament de Rubí no cedirà els espais municipals pel referèndum de l’1 d’octubre. Així ho ha fet saber a tota la ciutadania l’alcaldessa Ana Maria Martínez en el seu compte oficial de Twitter.

 

La carta que va enviar el president de la Generalitat el dijous 7 de setembre i que demanava en un màxim de 48 hores una resposta per part de les alcaldies, ha sigut contestada amb la negativa al·legant que el Tribunal Constitucional ha suspès la Llei del referèndum.

 
Comentaris
Zas en toda la boca, para los bobitos adoctrinados.
Sólo Rubí tiene más población que la mitad de los municipios con alcaldes golpistas.
JoseC
Donde estan los democratas en Rubi?.Es un atropello al pueblo.
Buf
Ho haureu d'explicar als vostres fills i nets.
Eduard les Planes
L'historia us donarà el mateix tracte que al regim de Vichy !!!!
Segimon
La Sra. Ana Maria Martínez Martínez està desobeint una llei del Parlament de Catalunya que estableix un règim excepcional per tal de possibilitat el referèndum que l'Estat, infringint el dret internacional, s'ha negat a acordar. Esperem que el poble li demani responsabilitats.
Teresa
Aquestes filles i fills de la immigració franquista o són poc valentes i diuen ai, ai, ai què em farà el TC? o són el braç incorrupte de Franco amb allò dels atado y bien atado. El que és segur és que s'estimen més que Madrid se'ns quedi els 10.000.000.000d'€ (ja, ja, mínim) que no que es dediquin als seus ciutadans . Sou culpables de l'espoli econòmic. Als vostres co-ciutadans també els roben gran part dels impostos que paguen. (Ros Domingo, Ballesteros, Parlón, Marín, Bot, Martínez)
Contra el teu poble
Es la mateixa carta, dictada per el PSOEc, que signaran tots els altres alcaldes covards.
Beleta
Que extrany. Res nou!
Vicenç Ramoneda
Que algunes botigues cedeixin el seu espai per votar i llestos! Ningú els hi pot prohibir.
Tg_l_nt_
Teresa, Aquests fills de la "immigració franquista" venien a treballar a la "indústria franquista" que hi havia en aquesta terra. A Catalunya els alcaldes franquistes no van anar a parar al PP precisament. No ho oblidéssim pas de cara a establir a qui li pertoca l'herència de Franco que crec que quedaria prou ben repartida.
pepitu
Pregunta: què passaràmb els habitants que vulguin votar dels ajuntaments que es neguen a cedir els locals??
pm
Fa anys que voto en blanc a l'Ajuntament de Rubí. Ni m'agraden els que hi ha, ni m'agradaven els altres. Potser la meva desconfiança, venia de saber de quin peu calçaven. Veig que no em vaig equivocar.
Violant d'Hongria
Pel que es veu, hi ha voluntats tossudes en mantenir la colònia. Aquesta voluntat els fa incapaços per una integració en una societat lliure i oberta. Son els ocells captius que prefereixen la seguretat de la gàbia al risc del vol lliure i independent.
crack
teneis que entender que los sociatas acatan las consignas del pp
Jordi
Aquests que ara diuen que no es pot votar, són els mateixos que diuen defensar la llibertat i la democràcia. De que tenen por que no ene deixen votar?
Ivet
Teresa; es per gent com tu que l'independentisme no arribará enlloc. Fa por escoltar el despreci profund amb el que parles de la gent pel seu origen; ja sense entrar en el trasfons de lo que dius. Aquest tipus de pensament te un nom.
Apoltronats
Una altra que s'omplirà la boqueta amb la falsedat hipòcrita "sóc alcaldessa de tots els rubinencs" i es quedarà tan tranquil·la.. tranquil·la de que l'Iceta de torn la deixarà tornar a presentar.

envia el comentari