ICV vol fer valdre la Comissió Informativa Especial de Transparència i Bon Govern de l’Ajuntament de Rubí

Els principals eixos són revisar la gestió de les contractacions i revisar el ROM
Ramon Capolat i Ànnia Garcia, d'Iniciativa per Catalunya Verds | LO

 

ICV assumeix la presidència de la Comissió Informativa Especial de Transparència i Bon Govern després de Víctor Puig (PDeCAT). La Comissió va decidir que la presidència d’aquest òrgan fos rotativa entre els diferents grups municipals.

 

Els d’Iniciativa es plantegen dos eixos principals de treball. El primer, relacionat amb la gestió de concursos, contractacions, modificacions, recursos humans... i el segon, conèixer l’estat del ROM (Reglament Orgànic Municipal).

 

La Comissió vol valorar si en el cas de la gestió s’han fet els processos adequadament i hi ha la transparència que hi hauria d’haver. Un dels problemes és que hi ha molta informació sobre la taula, però és de difícil lectura. Per això demanen a l’equip de govern que faciliti les dades. Pel que fa al ROM, ja s’ha iniciat la revisió, però en aquests moments està totalment aturada. L’equip de govern va presentar una proposta de text sobre la qual, a principis d’any, tots els grups de l’oposició van presentar les al·legacions pertinents. No obstant això, després de gairebé 5 mesos, encara no s’ha rebut resposta sobre el text revisat.

 

La intenció és fer feina i convocar la reunió de la Comissió al juny per poder presentar un text definit a la tornada de l’estiu.
Comentaris

envia el comentari