Francesc Sutrias nomenat director general del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya

El rubinenc repeteix en el càrrec
Francesc Sutrias
Francesc Sutrias | Cedida

 

El rubinenc Francesc Sutrias i Grau ha estat nomenat director general del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, un càrrec que repeteix després de l'última legislatura.

 

Nascut a Rubí l'any 1966, Sutrias és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Bellaterra (UAB), postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic, postgrau en Administració Pública i doctorand del Programa de Dret Públic per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

 

Ha estat director-gerent del Consorci Urbanístic VNG Eixample Nord, a Vilanova i la Geltrú (2008-2016), gerent de la societat municipal Martorell Gestió del Sòl i conseller delegat de l'empresa pública Promocions Urbanes de Rubí. Igualment, és advocat de l'Institut Català del Sòl en excedència.


Ha participat en organismes sectorials com la Fundació Habitat 3 i ha estat membre del Comitè d'experts per a la reforma de les polítiques d'ordenació del territori i urbanisme a Catalunya. També ha format part del Consorci Metropolità de l'Habitatge i del Consell de l'Habitatge Social de Barcelona. Ha estat partícip de diversos consells assessors urbanístics, entre els quals destaquen el Consell Assessor de l'Habitatge de Catalunya (2003-2006) i la Comissió d'Urbanisme i Habitatge de la Federació de Municipis (2004-2007).

 

Els càrrecs institucionals desenvolupats es concentren a l'Ajuntament de Rubí, on va ser regidor entre els anys 1995 i 2006, i tinent d'alcalde (2000-2006).
Comentaris

envia el comentari