“Estat de xoc” de part de l’oposició en l’aprovació de la RLT

El PSC va presentar ahir un document jurídic que justifica la RLT en contra de l’informe elaborat per la secretaria de l’Ajuntament
El portaveu de l'AUP, Jordi Muntan, durant la seva intervenció al ple | IG

 

Entre els punts de l’ordre del dia del ple extraordinari per a l’aprovació del pressupost municipal 2017 celebrat aquest dijous, 16 de març, estava també l’aprovació de la Relació de Llocs de Treball (RLT) de l’Ajuntament de Rubí.

 

Tal i com ha explicat aquesta setmana el portaveu de VR, Toni Garcia, la secretaria del consistori ha elaborat un document sobre les irregularitats que presenta la RLT i recomana al govern que la retiri de la seva aprovació. [Llegeix notícia] 

 

Tot i les indicacions de secretaria, el Partit Socialista de Catalunya (PSC) va presentar ahir la RLT i en el moment de la seva aprovació va repartir entre l’oposició un document jurídic que justifica la RLT i desacredita l’informe de la secretaria. “No qüestionem l’informe de la secretaria però no és vinculant”, va explicar el regidor socialista, Moisés Rodríguez.

 

Els regidor de l’oposició es van quedar en “estat de xoc”, tal i com va ressaltar el portaveu de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), Jordi Muntan. “És molt poc elegant que s’aporti un informe que justifica la RLT dos minuts abans de la seva aprovació perquè no tenim temps de llegir-lo ni estudiar-lo”, va lamentar el portaveu d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Ramon Capolat.

 

Els que no es van sorprendre van ser els grups municipals del Partit Popular (PP) i Ciutadans (C’s) que ja havien llegit aquest document abans de la celebració del ple.

 

El regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Puntí, va ser molt crític amb el govern: “Perdonin l’expressió, però volen demostrar que la tenen més grossa”. Puntí va demanar al PP i C’s que se solidaritzessin amb la resta de l’oposició que no havia tingut temps de llegir el document. “És una falta de respecte”, va afegir el republicà.

 

Tot i així, el document de la RLT es va aprovar amb els vots a favor del PSC, PP, C’s i el regidor Sergi Garcia.
Comentaris

envia el comentari