ERC proposa incrementar la taxa pel servei de tinença d'animals domèstics

D'aquesta manera es podria dur a terme la campanya de control del cens d'animals domèstics i la creació d'un banc d'ADN
ERC té tres propostes de cara a les ordenances fiscals per a l'any 2018
ERC té tres propostes de cara a les ordenances fiscals per a l'any 2018 | LO

 

ERC Rubí ha presentat a l'equip de govern algunes propostes de canvi sobre algunes de les taxes recollides a les ordenances fiscals per a l'any 2018. Aquestes ordenances es votaran en el proper ple, el del dia 19 d'octubre. En concret, el grup d'esquerres es basa en tres punts fonamentals.

 

El primer, que el lloguer d'espais municipals per part d'associacions registrades al REC sigui gratuït i, en el cas que aquesta gratuïtat no sigui aprovada per l'equip de govern, es canviï l'ús gratuït actual previst per un sol cop a tres cops a l'any. Tot i que aquest tema hauria de tenir-se en compte en el Pla d'equipaments que actualment, com han denunciat moltes formacions polítiques, està parat, seria una mesura fins que se segueix treballant en aquest Pla. Des d'ERC també demanen que les formacions polítiques tinguin les mateixes condicions que les associacions inscrites al REC, ja que se les tracta com a no inscrites tot i estar-hi.

 

El segon punt és la rebaixa del 75% de la taxa per a la utilització d'espais amb titularitat municipal per a les celebracions de matrimonis civils, ja que segons ERC és massa elevada per a l'ús que es fa dels espais.

 

Per últim, la tercera proposta és sobre la taxa pel servei de tinença d'animals domèstics de companyia. La formació d'esquerres opina que incrementant la taxa es podria dur a terme la campanya de control del cens d'animals domèstics i la creació d'un banc d'ADN, qüestions que van ser presentades en forma de moció juntament amb l'AUP i que es van aprovar pel Ple.

 

Juntament amb aquestes propostes, ERC s'afegeix a la resta de formacions polítiques que demanen saber el cost que suposarà per les arques municipals la rebaixa de l'IBI. Els d'Esquerra creuen que la rebaixa de l'IBI anunciada per l'equip de govern "és un reconeixement d'art de govern de dir que no tenen capacitat de gestionar la ciutat".
Comentaris

envia el comentari