ERC, AUP i PdeCat reclamen a l'alcaldessa la cessió dels espais municipals

Els tres grups municipals garanteixen que els ciutadans de Rubí podran votar amb "total normalitat i totes les garanties"
Comunicat d'ERC, AUP i PdeCat que reclama a l'Alcaldessa de Rubí que es posi a disposició del Parlament i cedeixi els espais municipals | Comunicat d'ERC, AUP i PdeCat

 

Els grups municipals d'ERC, AUP i PDeCat han realitzat un comunicat conjunt per exigir a l'Alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, la cessió dels espais municipals per la votació del referèndum del pròxim 1 d'octubre. L'alcaldessa va comunicar ahir que no cediria els espais.

 

  

  

Els tres grups municipals li demanen que: "que no s'escudi en informes jurídics ni en resolucions del Tribunal Constitucional per privar els rubinencs i rubinenques de poder exercir el seu dret a vot i poder decidir sobre el futur polític de Catalunya".

 

 

  

  

A més, afegeixen que l'alcaldessa hauria de seguir la llei del Parlament que "empara els ciutadans i ciutadanes de Rubí a exercir lliurement l'autodeterminació". Els grups també aclareixen que "amb total normalitat i amb totes les garanties" i que s'exercirà el dret a vot.

 
Comentaris

envia el comentari