Els grups municipals s'uneixen contra les pintades al consistori

La declaració institucional signada pels grups municipals és un compromís per vetllar i promoure el respecte i la tolerància

Arran de les pintades que han aparegut aquest dijous al matí a la façana del consistori, tots els partits polítics amb representació al Ple de l’Ajuntament de Rubí han acordat emetre una declaració institucional de rebuig a aquests actes vandàlics.

 

Declaració institucional de l'Ajuntament de Rubí contra les pintades aparegudes a la façana del consistori i a favor de la tolerància

 

Aquest dijous, 16 de març, han aparegut pintades a la façana de l’Ajuntament de Rubí que qualifiquen de “feixistes” tres partits polítics amb representació al Ple de Rubí, es manifesten en contra dels pressupostos i reprodueixen el dibuix d’un penjat. Aquestes pintades, a més de ser un acte vandàlic en un edifici històric inclòs en el Catàleg de Patrimoni de la ciutat, també ataquen l'òrgan de màxima representació política de la ciutadania: el Ple municipal.

 

Des de l'Ajuntament de Rubí volem manifestar que la democràcia ha d’estar per damunt de qualsevol actitud violenta i ens comprometem a vetllar per promoure el respecte i la tolerància, també i especialment quan les opinions siguin divergents. Tots els partits polítics amb representació al Ple animem a la participació, però rebutgem el vandalisme, la manca de respecte i les amenaces. Celebrem la discrepància però condemnem que s’expressi de manera violenta, ja sigui verbal o escrita. 
Comentaris

envia el comentari