El PDeCAT reclama una millora de les instal·lacions del Club Escola de Futbol Can Mir

Instal·lar gespa artificial al camp i que s’organitzi un torneig anual d’esports inclusius a Rubí són també dues propostes de la moció
El PDeCAT i la JNC han organitzat aquest dissabte un partit amistós amb el Club Escola de Futbol Can Mir | Cedida

 

El grup municipal del Partit Demòcrata Català (PDeCAT) presentarà al ple municipal del mes de març una moció per impulsar l’esport per a persones amb diversitat funcional a la ciutat i per millorar les instal·lacions del Club Escola de Futbol Can Mir.

 

El Club Escola de Futbol Can Mir ha constituït un equip format per persones amb diversitat funcional. Les instal·lacions de Can Mir s’han millorat en els últim anys gràcies a les inversions que ha fet l’Ajuntament de Rubí juntament amb les accions realitzades per la mateixa entitat. El portaveu del PDeCAT, Víctor Puig, considera que encara hi ha moltes millores a fer per dignificar el Club: “Les instal·lacions encara tenen serioses mancances com moltes instal·lacions esportives de Rubí. Mancances que no només afecten elements estètics o de comoditat, sinó també qüestions relatives a la seguretat de la zona esportiva”.

 

En aquest sentit, el PDeCAT insta a l’equip de govern que faci una inversió de caràcter urgent per garantir la seguretat del recinte i que adquireixi el compromís amb el Club Escola de Futbol Can Mir d'instal·lar un camp de gespa artificial.

 

 


El text també demana que s’organitzi anualment un torneig solidari d’esports inclusius a Rubí per convertir la ciutat en un referent en aquest àmbit. A més, Puig ha ressaltat la necessitat de fer una campanya informativa dins i fora de la ciutat per donar a conèixer els diversos equips amb diversitat funcional de la nostra ciutat.

 

Aquesta proposta s’ha presentat en el marc d’un partit de futbol amistós amb jugadors de l’equip amb diversitat funcional del Club Escola de Futbol Can Mir organitzat per la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i el PDeCAT. Durant el partit que va tenir lloc aquest dissabte 18 de març al camp del Can Mir, el cap local de la JNC, Èric Zaldívar, ha explicat que “els joves sobiranistes volen promoure els valors de la integració social i demostrar el seu suport i compromís amb aquest tipus d’iniciatives cíviques”.
Comentaris

envia el comentari