Talls de trànsit puntuals en el carrer Maximí Fornés per manteniment del clavegueram

Durant algunes hores al dia d'avui dimarts i demà dimecres els vehicles hauran de desviar-se per altres carrers
Quan s’estigui treballant entre els carrers Sant Francesc i Sant Joan, els vehicles es podran desviar per Sant Francesc | Ajuntament de Rubí

 

Durant aquest dimarts i dimecres, l’empresa Sorea farà treballs de manteniment i inspecció de la xarxa de clavegueram als carrers de Maximí Fornés i Pere Esmendia. L’actuació farà necessari tallar parcialment Maximí Fornés entre les 11 i les 15 h.

 

Quan els treballs s’executin al tram comprès entre els carrers de Sant Francesc i Sant Joan, els vehicles podran desviar-se a la dreta per Sant Francesc. Un cop finalitzada aquesta part, Sorea traslladarà les tasques d’inspecció i manteniment al tram entre els carrers de Sant Joan i Pere Esmendia. En aquest cas, els vehicles caldrà que es desviïn a l’alçada de Sant Joan.

 

En aquests moments, Sorea també està treballant a la zona de l’Escardívol per tal de renovar la xarxa d’abastament d’aigua del carrer de Joaquim Blume i un hidrant situat a l’aparcament. Aquesta actuació s’allargarà unes quatres setmanes però no està previst que comporti actuacions viàries destacades.
Comentaris

envia el comentari