Les platges més atractives de la costa de Barcelona

Per a aquests calorosos i llargs dies d’estiu proposem una sèrie de platges, pròximes a la ciutat, per gaudir d’una jornada de sol, sorra i aigua
La platja de Sant Sebastià, a Sitges, és una de les més famoses de la costa catalana | Cedida

 

Cap al nord ens trobem moltes platges pròximes, de Malgrat de Mar fins a Badalona s’estenen diverses platges ben cuidades, amb serveis, a les quals espoden practicar diversos esports i accessibles a través de la línia de Rodalies amb estacions a tocar del mar. A més, ciutats com Mataró o Arenys disposen d’importants ports esportius i pesquers, amb una destacada oferta gastronòmica. 

 

 
El port de Mataró, on es pot practicar diverses activitats relacionades amb el mar | Cedida

 

 

A escassos 24 quilòmetres localitzem també la Barceloneta, amb platges integrades a la ciutat i de les més properes, mentre que a la del Prat, renovada recentment, se’ns proposa prendre el sol i banyar-nos mentre es poden admirar com s’enlairen els avions de l’aeroport o prendre alguna cosa als diversos bars de platja que hi ha. Més al sud trobem Castelldefels, amb una de les platges més àmplies de fina sorra i d’aparcament fàcil, que alberga Port Ginesta, un port esportiu amb activitats nàutiques.

 

La popular Barceloneta, amb platges integrades a la ciutat i de les més properes | Cedida

 

 

Una mica més allunyada la Platja de Sant Sebastià i Es Baluard, a Sitges. La ciutat complementa un dia de sol amb diverses propostes culturals com el Museu Romàntic de Can Llopis, Cau Ferrat, el Palau Maricel o la Casa Bacardí i desenes de locals d’oci i restauració. Finalment trobem Vilanova i la Geltrú, amb una important platja i un port que permet activitats d’aeronàutica, esquí, submarinisme i pesca esportiva, alhora que ofereix diversos museus i un eix comercial en ple centre.

 

La platja de Vilanova i la Geltrú es pot compaginar amb diversos museus i un eix comercial en ple centre de la ciutat | Cedida

 
Comentaris

envia el comentari