Les 6 millors herbes per baixar de pes

 

 

 

Una dieta equilibrada i sana, combinada amb exercici físic un mínim de dues vegades a la setmana ajuden a rebaixar de pes. Per accelerar-ho podem provar remeis naturals a través d'un seguit d'infusions que promouen l'eliminació de líquids i greixos. Per això hem de diferenciar entre les diürètiques que eliminen la retenció de líquids i augmenten la quantitat d'orina i aquelles que són depuratives i que són capaces d'augmentar la crema de greixos i accelerar el metabolisme.

 

  

  

  

1. Dent de lleó

  

  

Aquesta és una planta molt beneficiosa per a l'organisme, ja que ajudar a baixar de pes i alhora és capaç de reduir els nivells de colesterol. 

  

  

  

2. Cua de cavall

  

  

Pots aconseguir aquesta planta a les farmàcies o herbolaris i t'ajudarà a rebaixar la retenció de líquids.

 

 

  

  

3. Bedoll

  

  

Encara que sembli impossible, aquest arbre és molt utilitzat per les seves aportacions per a la nostra salut i a més té importants propietats diürètiques. La infusió es fa amb l'escorça del bedoll.

 

 

  

  

4. Xicoira

  

  

Aquesta planta es fa servir en les amanides o per a complementar alguns plats. Té un gust amarg, de manera que es pot endolcir amb una mica de mel o estèvia. Aquesta infusió pot ajudar a aprimar.

 

 

  

  

  

5. Te vermell i te verd

  

  

Aquests dos tes tenen moltes potencialitats per ajudar a perdre pes, gràcies a les seves propietats diürètiques. En el cas del te vermell beu fins a 4 tasses al dia, mentre que en el cas del te verd amb un màxim de 3 és suficient.

  

  

  

  

6. El card

  

  

Encara que molt desconeguda per moltes persones no ens podem oblidar de les increïbles aportacions d'aquesta planta, funciona com a un potent diürètic i depuratiu.
Comentaris

envia el comentari