Escapades d’un dia ben a prop de Rubí

Mura, el Delta del Llobregat, Burriac i Sant Sadurní d'Anoia, quatre propostes a menys de 50 quilòmetres de Rubí

Platja, muntanya, cultura, oci... Qualsevol excusa és benvinguda per agafar el cotxe i sortir a passar el dia fora de casa. El TOT et proposa quatre llocs a tocar de Rubí per gaudir d’un dia en companyia de la parella, la família o els amics.

 

El Puig de la Balma, Mura | Cedida

 

Mura

 

  

A la comarca del Bages, a 49,2 km de Rubí

 

 

Petit poble medieval ubicat al Parc de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, i al vell mig de les valls de Montcau. L’encant d’aquest poble resideix a cadascuna de les seves places, carrers i esglésies de pedra. A més, es pot completar el dia fent un passeig per l’entorn natural de la vila i visitar el Puig de la Balma (fotografia).

 

Aus al Delta del Llobregat | Cedida

 

Delta del Llobregat

A la comarca del Baix Llobregat, a 29,1 km de Rubí

 

Aiguamolls, llacunes, pinedes i platges verges són alguns dels atractius de l’espai natural protegit del Delta del Llobregat, ubicat al costat de l’aeroport. Un espai fràgil però de singular bellesa, en el qual es poden fer diferents itineraris per conèixer tota la seva riquesa.

 

Castell al cim de la muntanya de Burriac | Cedida

 

Burriac

A la comarca del Maresme, a 46,5 km de Rubí

 

La proposta consisteix a pujar fins al castell que es troba al cim de la muntanya de Burriac (a Cabrera de Mar), atalaia espectacular del Maresme i el Barcelonès. L’excursió no té cap dificultat i es pot fer amb nens. El castell està declarat bé cultural d’interès nacional.

 

Vinyes de Sant Sadurní d'Anoia | Cedida

 

Sant Sadurní d’Anoia

A la comarca de l'Alt Penedès, a 33,8 km de Rubí

 

Parlar de Sant Sadurní d’Anoia és parlar de cava. A la vila hi ha més de 80 empreses elaboradores i un dels seus grans atractius són les visites a les caves. És una sortida molt recomanada per a aquells que els agrada gaudir de la bona gastronomia i del bon beure.
Comentaris

envia el comentari