Els 6 aliments que et faran cremar greix abdominal

 

 

La zona de l'abdomen és la part del cos en el qual s'acumula greix més fàcilment. Si la vols rebaixar, la millor opció és per introduir aquests aliments dins de la teva dieta, ja que els mals hàbits, el sedentarisme i una alimentació incorrecta afavoreixen l'aparició de greix a la zona de la panxa. Per evitar-la s'han d'eliminar aquests aliments que fomenten la retenció de líquids i els greixos, beure dos litres d'aigua al dia, introduir cereals integrals i rebaixar la sal que promou la retenció de líquids.

 

 

  

  

1. Els tomàquets

 

  

  

Aquest vegetal que combina fàcilment en tots els plats és capaç de reduir l'acumulació de lípids en sang, sempre que siguin naturals i no en salses ja fetes. A més del seu inconfusible gust, els tomàquets actuen com depuradors i ajuden a eliminar el greix.

 

 

  

  

2. Les pomes

 

  

Aquesta fruita és la més recomanada pels nutricionistes en l'esmorzar. La poma aporta nutrients, vitamina C, flavonoides i betacarotè que fomenten la crema del greix. Perquè ajudi a cremar greixos se n'han de consumir entre dos i tres al dia.

 

 

 

  

3. El plàtan 

 

  

  

Aquest té entre 75 i 130 calories depenent del seu pes que faci i conté potassi, calci, magnesi i vitamines. Un al dia fa que fomenta la pèrdua de pes, millor la salut i té capacitat saciant.

 

  

  

4. L'api

 

  

  

Aquest ajuda a anar rebaixant volum en tenir molta vitamina C, a més de calci. L'api es pot barrejar dins de les sopes, les amanides, ja que és molt versàtil.

 

 

 

  

5. Els alvocats 

 

 

  

  

Aquest aliment aporta àcid oleic, que permet frenar la sensació de gana. A més, facilita l'eliminació de greixos si no ens excedim i consumim un alvocat al dia i que es pot menjar en amanides, cremes o sol. 

  

  

  

6. Els mariscs

  

  

Tot i el seu elevat preu de menjar-lo tres cops a la setmana, notarem millores gràcies al seu greix monoinsaturat que evita l'acumulació de greix i la seva aportació en Omega 3.

 
Comentaris

envia el comentari