Descobreix el liquat de fruites que combat la cel·lulitis

 

 

La cel·lulitis o pell de taronja és una alteració a la pell que acostuma a afectar la dona a partir de l'etapa de la pubertat i en determinats casos a alguns homes. Caracteritzada per unes protuberàncies sobretot als glutis, cuixes, panxes i braços, com a conseqüència dels dipòsits de greix. La seva aparició es relaciona amb els canvis hormonals, l'alimentació, el sobrepès i les dificultats en el sistema limfàtic.

  

    

Existeixen molts tractaments, alguns d'origen natural que utilitzats habitualment, redueixen el seu aspecte i deixen la pell més saludable com el batut de meló, taronja, papaia i maduixa. 

 

  

Aquesta beguda aporta nutrients essencials i és un potent antioxidant, amb propietats antiinflamatòries per reduir tant els problemes circulatoris com els limfàtics, de manera que es tradueix en una millora en l'aspecte de la cel·lulitis. El seu consum habitual és capaç d'eliminar les toxines i combat els radicals lliures. 

  

 

 

 

  

Com fer aquest batut?

 

  

Posar en una batedora 2 talls de meló, 2 talls de papaia, el suc de 2 taronges, unes 6 maduixes i un got d'aigua i prendre'l com a mínim 3 setmanes seguides. Repassem les propietats de cada fruita:

 

 

  

  

El meló:

 

  

  

A més de ser una fruita amb un gran contingut d'aigua i com a antioxidants. Conté propietats diürètiques i depuratives, per desfer-se de les toxines del cos. També aporta vitamina A, minerals com a (potassi, magnesi, sodi, calci, ferro, zinc i fibra.

 

 

 

  

La papaia:

 

  

Aquesta fruita té propietats desintoxicants i digestives. En concentrar bromelina, té efectes antioxidants i antiinflamatoris que ajuden a combatre la retenció de líquids i l'excés de toxines en els teixits. A més aporta vitamines com l'A, C, E i àcid fòlic, i els següents minerals: Potassi, magnesi, ferro i calci.

 

 

 

  

La maduixa:

 

  

Aquest fruit vermell manté la fermesa de la pell i rebaixa els signes de l'edat. També aporta antioxidants, fibra i minerals que alimenten la pell i estimula la producció de col·lagen i elastina. Lluita contra l'excés de greix, dipòsits estretament vinculats amb l'aspecte de la cel·lulitis.

  

 

 
Comentaris

envia el comentari