La Festa Major de Rubí ofereix més de 200 activitats per a tots els públics

El pregó de Santiago Granizal i Rossy de Palma donarà el tret de sortida a la celebració
Explosió de colors durant la primera tirada del Holi Dolly Rubí Festival 2017
Explosió de colors durant la primera tirada del Holi Dolly Rubí Festival 2017 | MA

 

Rubí ha presentat aquest matí, dia 12 de juny, el programa de Festa Major 2018 que incorpora més de 200 activitats dirigides a tots els públics. Enguany, es dóna continuïtat a les propostes d’anys anteriors, a la vegada que s’introdueix alguna novetat com el correaigua. El ballarí rubinenc Santiago Granizal serà l’encarregat de fer el Pregó d’enguany, juntament amb l’actriu Rossy de Palma, el dijous 28 de juny.

 

Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, ha explicat que la intenció és la d’arribar a diferents públics, fent especial èmfasi als infants del municipi. Alguns dels principals objectius que es volen assolir amb la celebració són prestar atenció a les persones amb diversitat funcional i fer una Festa Major lliure de violència masclista.

 

La música ocupa un espai important dins la programació. Des del 23 de juny fins a l’1 de juliol, el Rubí Random Musical Festival ofereix una programació variada amb diversos grups com La Raíz, Bribriblibli (tribut Extremoduro), Marcel i Júlia, Buhos, Sidecars, Maldita Nerea. A més del tribut a El Último de la Fila a càrrec de El Último Tributo i els ritmes de Versió Impossible i Tour40. D’altra banda, per assistir a les actuacions d’Ecos del Rocío, Dani Flaco, Las Migas, Jaime Urrutia + Los Rebeldes, Antonio José o Sau30, s’hauran de comprar entrades, les quals es poden adquirir a través del següent enllaç.


Algunes de les propostes d’altres anys que es mantindran són la Ballada de Gitanes, la qual celebrarà la seva 36a edició; el tradicional correfoc; l'actuació dels Castellers de Rubí; la Baixada d’Andròmines; la Nit de cantautors a l’Ateneu; el vermutmusical i la tercera edició del Holi Dolly Rubí Festival, que es durà a terme divendres 29 de juny. També es mantindran les visites guiades al rellotge de l’Ajuntament i es commemorarà el centenari de l’arribada del tren a Rubí.

 

Des del dijous 28 de juny fins al diumenge 1 de juliol, s’habilitarà un servei especial de bus gratuït per connectar les urbanitzacions i el centre de la ciutat perquè cap rubinenc o rubinenca es quedi sense gaudir de la festa. D’aquesta manera, també es potenciarà l’ús del transport públic.

 

L’acte de presentació ha comptat amb la participació de l’Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí; Moisés Rodríguez, regidor de Cultura de Rubí i Santiago Granizal coreògraf, ballarí i pregoner de la Festa Major 2018.
Comentaris

envia el comentari