El grup Macedònia actuarà a la Fira del Joc i de l'Esport al Carrer

La gran festa del joc es celebrarà el dissabte 16 de setembre a la rambla del Ferrocarril
Els regidors i l'alcaldessa amb membres del Consell Educatiu | LO

 

La 19a edició de la Fira del Joc i de l'Esport al Carrer omplirà aquest dissabte, 16 de setembre, la rambla del Ferrocarril de jocs i esports pensats per als més petits i petites i per gaudir en família. Com en edicions anteriors, l'esdeveniment tindrà un clar valor educatiu, ja que promourà el valor del joc i l'espai de convivència als carrers de la ciutat, recuperant espais d'intercanvi entre persones de diferents edats, cultures i capacitats.

 

"Tenim una cita lúdica amb els infants i els joves de la nostra ciutat" ha explicat l'alcaldessa Ana Maria Martínez. L'alcaldessa ha dit que enguany, amb el segell de Rubí ciutat amiga de la infància, s'ha preparat amb més il·lusió. "Estem treballant amb aquest distintiu de ciutat amiga de la infància. Des d'aquesta visió treballem les polítiques intentant que, en tot allò que s'organitza, la mirada dels infants sigui més intensa."

 

L'Olga, membre del Consell dels Infants, ha explicat que són una agrupació que es dedica a dir en què es podria millorar la ciutat, des del punt de vista dels més joves. "El que volem reivindicar amb la Fira del Joc i de l'Esport al Carrer és que els nens i nenes puguin jugar, com a dret. Tenim diferents activitats perquè els nens i nenes i la gent gran puguin jugar", ha explicat l'Alba, membre del Consell dels Infants.  

 

El Consell dels Infants i el Consell de la Gent Gran s'han ajuntat i tindran una paradeta a la rambla del Ferrocarril on es repartiran uns passaports que, un cop omplerts amb un mínim de quatre activitats, es bescanviaran per un regal, una baldufa (fins a esgotar existències).

 

Programació

La fira començarà a les 17 h i acabarà a les 21 h del dissabte 16 de setembre. 

  • Cercavila i animació amb la Cia. La Tal
  • Gimcana amb regal d'una baldufa per als infants que completin un mínim de quatre activitats
  • Teatre de titelles itinerants “En Quimet i el seu tricicle”
  • Lectura del Manifest pel Dret a Jugar (19.30 h)
  • Concert de cloenda amb el grup Macedònia (19.45 h)

Aquí pots consultar el díptic.

 
Comentaris

envia el comentari