La 47a Marxa Infantil de Regularitat torna amb novetats

Les inscripcions es podran realitzar al Centre Excursionista de Rubí del 16 al 27 d'octubre
La 47a Marxa Infantil de Regularitat es farà el dissabte 29 d'octubre
La 47a Marxa Infantil de Regularitat es farà el dissabte 29 d'octubre | LO

 

La Marxa Infantil de Regularitat arriba a la seva 47a edició aquest 29 d'octubre. Fa gairebé mig segle que la proposta del Centre Excursionista de Rubí pensada per donar a conèixer l'entorn natural de la ciutat per als més menuts es fa. Enguany, arriba amb novetats i amb una ampliació de les parelles participants.

 

  

  

La Marxa Infantil de Regularitat està pensada per a infants d'entre 7 a 12 anys. La participació es fa en parelles i té un preu de 6 € + 1 € d'assegurança per persona, 5 € + 1 € d'assegurança per als socis i sòcies de l'entitat. Aquest any s'ha canviat el recorregut, com cada 4 anys, i en total són uns 14 km, una mica més que l'any passat, però en canvi té menys desnivell. La singularitat d'aquesta marxa és que s'ha fet pensant a allunyar-se el més possible dels paisatges urbans, fent així que un gran percentatge del camí es faci en entorns totalment naturals. Per la Nocturna es van obrir alguns camins nous que s'aprofitaran per la Marxa, així que és una bona oportunitat de poder veure de dia els paisatges que es van recórrer fa un parell de setmanes de nit.

 

 

  

Els pares i familiars poden seguir als infants, però sempre al final, per no entorpir-los. La idea és que els petits facin el recorregut pel seu compte, sempre guiats per diverses persones.

 

 

  

  

Aquest any, vist que l'any passat van fer curts amb les inscripcions, es podran inscriure un total de 450 parelles, el que significa que gairebé un miler de petits rubinencs i rubinenques podran participar en la Marxa. Com a novetat, aquest any l'activitat s'oferirà als nens i nenes del Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol, amb la intenció de crear una activitat més integradora.

 

 

  

  

S'ha preparat una parada a mig matí per esmorzar, al costat de l'ermita de Sant Muç, i el dinar es farà a l'antic camp de futbol de Can Mir, on hi haurà inflables, 1 dels quals serà un rocòdrom, i pels pares hi haurà un foodtruck. En acabar la marxa hi haurà animació.

 

 

  

  

Es donaran premis als millors classificats i a les escoles o entitats que hagin portat a més infants entre els primers participants.

 

 

  

El diumenge 15 d'octubre a les 8 h del matí, es farà el recorregut de la Marxa per reconèixer tot el camí. El Centre Excursionista de Rubí convida a tothom qui vulgui venir. La quedada és davant de l'arborètum del Castell.

 

 

 

  

Informació bàsica

  

 

- Les inscripcions es faran del 16 al 27 d'octubre, de les 18 a les 21 h al local del CER, a la plaça Pompeu Fabra, 30-32. El preu de la inscripció és 6 € + 1 € per persona, 5 € + 1 € pels socis, i s'hauran de fer per parelles. Els dorsals es lliuraran en el moment de fer-la.

  

  

- La sortida es farà el diumenge 29 d'octubre a les 9.30 h de matí al Castell de Rubí. L'arribada serà a partir de les 16 h al Castell.

  

  

- Cal portar calçat adient per a muntanya, motxilla, cantimplora amb aigua i roba per protegir-se en cas de pluja.

  

  

- S'ha de portar esmorzar i dinar.

 

 
Comentaris

envia el comentari