Tot a punt per la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge de Rubí

Durant tot el dia es podrà visitar una exposició sobre el món formatger i l'espai Infantil oferirà tallers
Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a Rubí 2017
Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a Rubí 2017 | Redacció

 

Rubí celebrarà aquest cap de setmana la cinquena edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a la Rambla del Ferrocarril amb 18 productors de cervesa artesana -entre els quals hi haurà la cervesa Bertus de Rubí- i 10 parades de formatges, amb referències nacionals i internacionals (Holanda, Suïssa, França i Itàlia).

 

"Ja fa 5 anys que aquesta proposta s'ha incorporat al calendari de fires al carrer de la ciutat i durant aquests 5 anys ha aconseguit la complicitat dels rubinencs i les rubinenques. Per això, hem volgut que aquesta cinquena edició de la Fira sigui especial: per celebrar la relació d'aquest esdeveniment amb la nostra ciutat", ha explicat el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto. Per aquest motiu, el got de la Fira incorpora una nova imatge relacionada amb el cinquè aniversari.

 

En aquesta edició també es posarà en marxa un concurs a través d'Instagram que permetrà guanyar un lot de productes de la fira als usuaris que acompanyin les seves publicacions sobre l'esdeveniment amb les etiquetes #FCAF #FCAF2018 #5anys #Rubicity #Rubicomerc. En paral·lel, pel que fa a la vessant gastronòmica, la fira incorpora enguany la Taverna Formatgera, un espai per tastar formatges en forma de tapa i manté l'Aula Gastronòmica on el visitant es podrà acostar al cerveser i conversar sobre el procés d'elaboració del seu producte i l'oferta de food trucks.

 

Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a Rubí 2017
Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a Rubí 2017 | Redacció

 

A més de cervesa i formatge, durant tot el dia es podrà visitar una exposició sobre el món formatger i l'espai Infantil oferirà tallers gastronòmics infantils, tallers creatius, de bombolles de sabó, de pintar cares, una recreació d'una granja d'animals i atraccions. "Creiem que l'èxit d'aquesta Fira és l'equilibri entre la proposta gastronòmica, la cultural i la familiar. Pràcticament hi ha dues fires en una, una per a nens i nenes i una altra per adults", ha assenyalat Güeto.

 

La música no faltarà a la cita amb un DJ que posarà la música i recollirà les peticions dels visitants. Al vespre hi haurà música en viu amb grups de diferents gèneres com els Six in Town, S'Temple bar i The Brand. En horari nocturn, la celebració continuarà amb un Karaoke i festa amb música dels anys 80 i 90. Tots els gustos i necessitats estaran contemplats a la fira, ja que hi haurà cervesa sense alcohol, cervesa sense gluten i cervesa ecològica. Els visitants podran adquirir un paquet de benvinguda que conté el got del cinquè aniversari, una fitxa de degustació i un aperitiu. Tot per 5 euros.

Comentaris

envia el comentari