L'obra "Cómo (ex)plicarte", del rubinenc Sergio Cerdán, seleccionada al Microteatre Barcelona

L'obra es podrà veure de l'1 al 26 de novembre a la ciutat comtal
cómo explicarte
cómo explicarte | Cedida

 

Què és Microteatre Barcelona? Molt fàcil. Obres de 15 minuts, amb un màxim de 15 persones i en un espai de 15 m². El local està situat a l'Eixample i és una nova manera d'entendre les arts escèniques que ja fa temps que es fa. De fet, la Torre Bassas va acollir la primavera passada l'Addictes al microteatre, on diversos actors i actrius joves rubinencs van representar les seves microobres.

Fa menys d'un mes, l'actriu rubinenca Irene Tínez va estar actuant juntament amb el Marc Folch Esquinas amb el seu microteatre L1 Rocafort, i ara, a partir de l'1 de novembre, serà l'obra Cómo (ex)plicarte la que omplirà durant gairebé un mes una de les sales del centre.

Cómo (ex)plicarte és un drama escrit i dirigit pel rubinenc Sergio Cerdán, i està protagonitzat per Pablo Capuz, Iker Montero, Mario Colomina i Ricard Zamora. Al facebook de l'obra podreu seguir tota la informació respecte als passis.

 

 

Com funciona el Microteatre

Estem acostumats a anar al teatre i seure en butaques, amb molta gent, amb els actors damunt d'un escenari i amb preus bastant alts. Amb el microteatre, la cosa canvia. Són representacions curtes de 15 minuts, a 4 euros. I el millor de tot és que simultàniament hi ha més representacions, així que en 1 hora pots veure 4 obres de teatre diferents.
Comentaris

envia el comentari