L'harmònica de Fredy Harmonica & The Concealers omple el local de la CGT

Fredy Harmonica & The Concealers al concert en directe de l'espai socio-cultural de la cgt | ASM

 

El mal temps i la pluja de setembre no ha pogut amb la melodia de l’harmònica. El renovat local de la CGT de Rubí s’ha omplert al ritme de la música del grup Fredy Harmonica & The Concealers que es mouen entre el blues i el rock’n’roll amb influències d’artistes com Sonny Boy Williamson, Muddy Waters o Chuck Berry, entre molts d’altres.

 

L’espai socio-cultura de la CGT s’ha omplert, poc a poc, de gent que volia gaudir del talent del grup. El concert, programat per les 20 h del vespre, ha començat amb mitja hora de retard. La sala s’ha omplert de gent que no es volia perdre el concert d’Harmonica & The Concealers.

 

El grup, amb Fredy García Vila, a la veu principal i a l’harmònica, Héctor Martos a la guitarra, Joan Bernays al baix elèctric i Adrià Sanz a la bateria ha començat el concert amb clàssics del blues i del rock’n’roll. A la sala, no hi havia lloc per ningú més encara que la gent ha continuat entrant.

 

 

Una mica més tard, el grup ha presentat el seu nou EP en vinil “Stop That Train” amb una caràtula dissenyada per il·lustrador Javier Pastor. Un treball amb quatre cançons de composició pròpia i que és catalogat com el projecte “més personal fins al moment”. Els espectadors es podien fer amb ell a la barra del local com ha anunciat Fredy García.

 

“Stop that Train”, també dóna nom a una de les quatre cançons que formen el nou EP en vinil. El vocalista ha presentat la cançó com una reflexió: “Potser hauríem de frenar el ritme de vida que portem”, ha explicat.  Les altres tres cançons que formen el disc són: “I’m gone”, “I’m Nothing & I’m all Demo” i “Fish Outta the water”. Totes elles amb el comú denominador del blues i el rock’n’roll amb la reflexió sobre la vida com a teló de fons.

 

El concert ha despertat l’aplaudiment dels allà presents en diverses ocasions, que també parlaven i ballaven mentre el blues i l’harmònica de Fredy Harmònica & The Concealers regnava al local. La seva actuació, organitzat per la Societat de Blues, marca l’inici del nou curs de concerts.