L'escriptora rubinenca Marta Gracia Pons parlarà de la seva novel·la Agujas de Papel a la Biblioteca

La trobada literària es farà dimecres 11 d'octubre a les 19 h a l'auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler
L'escriptora Marta Gracia Pons amb la seva novel·la Agujas de papel
L'escriptora Marta Gracia Pons amb la seva novel·la Agujas de papel | Cedida

 

L'escriptora rubinenca Marta Gracia Pons parlarà sobre la seva última novel·la Agujas de papel, que es va publicar el passat mes de juny amb l'Editorial Maeva, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler en una quedada oberta per tots els ciutadans i ciutadanes. La trobada literària és dimecres 11 d'octubre a les 19 h a l'auditori.

  

  

Gracia es va llicenciar en Història i s'ha especialitzat en l'època contemporània en la Universitat Autònoma de Barcelona. Després d'obtenir un màster en Pedagogia, actualment es dedica a la docència i a l'escriptura.

  

  

Amb Agujas de papel, l'escriptora aconsegueix traslladar els lectors i lectores a la Barcelona i al París del segle XIX, plena de personatges ficticis i reals que cobren vida gràcies a l'hàbil ploma de la rubinenca.

  

  

La història gira entorn Amelia Rovira, filla d'una de les famílies més prosperes de la burgesia catalana tradicional, que vol complir un dels seus somnis: convertir-se en model d'alta costura i treballar pels modistes parisencs del moment. Per aconseguir-ho, s'haurà d'enfrontar a l'oposició de la seva família i començar una nova vida. En una època plena de grans transformacions socials, la lluita de la protagonista per convertir-se en una dona independent posa en evidència l'existència de dos mons antagònics i enfrontats: els prejudicis i etiquetes de la societat més conservadora i el desig de llibertat per escollir el seu destí.

  

  

La trobada és dimecres 11 d'octubre a les 19 h a l'Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler i, a part de l'autora de la novel·la, Marta Gracia Pons, també es comptarà amb la presència de l'escriptora Gràcia Pérez.

 

 

 
Comentaris

envia el comentari