Les sardanes tornen de nou a la plaça Catalunya

L’audició, organitzada per Foment, ha estat interpretada per la Cobla Marinada
Foment ha organitzat una audició de sardanes a la plaça Catalunya | MA

 

Les sardanes han sonat amb força novament aquest matí de diumenge a la plaça Catalunya a partir de les 11.30 h. El bon temps ha acompanyat una jornada plena de cançons i danses tradicionals catalanes. Són molts els rubinencs, grans i petits, que han participat en aquesta audició, protagonitzada per la Cobla Marinada. Foment de la Sardana organitza aquest tipus d’esdeveniment un cop al mes.

 

El programa ha estat format per 9 sardanes de 7 tirades. Les peces que han sonat són ‘Petita rosa’, de Manel Saderra i Puigferrer; ‘Please don’t stop the music’, de Marc Timón; ‘A la bisbal aplec d’argent’, de Francesc Cassú; ‘Aniversajant’, de Xavi Piñol; ‘La plaça del Firal’, de Josep Vicens; ‘Per en Joan i l’Angeleta’, de Joaquim Soms; ‘Escalenca’, de Pere Mercader; ‘Maria Mercè’, de Josep Mª Boix i ‘Diada d’aplec’, de Francesc Mas.

 

 

La pròxima cita amb Foment de la Sardana serà el 22 d’abril. L’entitat organitza un concert al Teatre Municipal La Sala. La Cobla Simfònica Catalana interpretarà ‘Els solistes de la Cobla’ a les 20 h.

L’endemà, Foment celebrarà la festa de Sant Jordi amb una nova audició de sardanes a la plaça Catalunya a partir de les 11.30 h. En aquest cas, la música anirà a càrrec de la Cobla Les Casenoves.
Comentaris

envia el comentari