El Full Colors vol omplir d’art urbà els carrers de la ciutat de Rubí

El germà de la Mixing Colors es farà els dies 20 i 21 a la plaça Josep Tarradelles
Regidors de Cultura i Joventut amb els organitzadors del Full Colors
Regidors de Cultura i Joventut amb els organitzadors del Full Colors | LO

 

Després de 7 anys, quan es va fer l’última edició del Mixing Colors, el graffiti torna a apoderar-se de Rubí amb el Full Colors. Un festival impulsat per col·lectius de graffiters rubinencs com PT-2, Pressing Caps o 382room, que vol posar en manifest el valor del graffiti dins de les ciutats.

 

Per aquest motiu, els dies 20 i 21 d’octubre, la plaça Josep Tarradelles –darrere del Mercadona de La Serreta-, s’omplirà d’art urbà. En total participaran una vintena d’artistes de carrer, locals, nacionals i internacionals, que s’encarregaran de posar color al mur gris de la plaça. Alguns dels noms que passaran per la plaça són: Malakai, Miedo, Dyox, Emak, Zurik, Bigz, Caneda, Bazak, Bisual, Kaz, Ma’la, Cayn, Axia, Kets, Urih, Navy Muluk, Sire, Vilo, Javi Mar, Hoskar, Abx o Sema. Els artistes pintaran sota dues premisses: música i indústria.

 

No només hi haurà lloc per l’street art. Durant les hores que dura el festival, i mentre els graffiters fan el que millor saben fer, hi haurà música en directe en tot moment. Es comptarà amb la presència de Selector Rude Lerdo, Sabor Radio, Naztee y GOdac, Zka Prokit, Godfathers Dj’s, Templo Negro, Demo & Dj Kapi i Dano (Ziontifik).

 

I més coses. Divendres s’inaugurarà el festival amb una taula rodona moderada per Laia Oller i David Gozálvez, organitzadors del Peacock Rubí Art Festival, periodista i fotògrafa ella i filòsof ell. A la taula rodona participaran Raul De Castro, del col·lectiu CREC, Jorge Vicente de l’edRa, Marc Terés, Tècnic de Joventut de Panelles, els artistes urbans Urih i Malakai, Mimoska Juan de la Fundació Contorno Urbano i membres del Col·lectiu El Difusor i d’Enrotlla’t i es parlarà, d’art urbà i d’empoderament ciutadà o de la dicotomia graffiti i vandalisme, entre altres coses.

 

Murs lliures

 

Durant la roda de premsa, la regidora Marta Garcia va anunciar que s’està fent un mapa de murs lliures que pròximament es posarà en marxa. Els murs lliures són, com diu el seu nom, murs on els graffiters poden pintar lliurement, sense córrer el risc que els hi caigui una multa.
Comentaris

envia el comentari