Els més petits gaudeixen de la 3a edició d’‘El meu primer festival’

El popular grup de música Mainasons ha tocat a la plaça del Celler aquest dissabte
El grup Mainasons va tocar ahir al Celler | MA

 

La 3a edició de l’espectacle ‘El meu primer festival’ a Rubí ha estat un èxit. El bon temps ha acompanyat aquesta tarda de dissabte on grans i petits han gaudit plegats a la plaça del Celler Cooperatiu de la ciutat. L’objectiu de la jornada consisteix a estimular la creativitat dels infants a partir de diverses activitats en forma de joc, en les quals també participen els adults. Per aquest motiu, els més petits han pogut experimentar i veure de ben a prop diverses disciplines artístiques com la música i el teatre, entre d’altres.

 

La plaça del Celler, on s’ha ubicat una foodtruck per tots els assistents, s’ha omplert de gom a gom a partir de les 17.30 hores. En aquest moment ha arrencat ‘El meu primer festival’ amb un taller de percussió de tambors a càrrec de Percumusic.

 

 

Ja cap a les 19 hores, el popular grup de música Mainasons ha posat dempeus la plaça rubinenca amb la seva actuació. La Mel, el Ton i la Mia han estat els encarregats de dinamitzar l’activitat i de guiar als infants en el viatge que han fet tots plegats pels clàssics de la música infantil, amb unes versions més fresques i més mogudes del que coneixem. ‘El lleó no em fa por’ o ‘John Brown era un petit indi’ són algunes de les cançons infantils tradicionals que han sonat en directe al Celler amb uns ritmes propis del jazz, el soul o el funk.   
Comentaris

envia el comentari