Els Vermuts Musicals tornen aquest cap de setmana

El jazz i el swing protagonitzaran els migdies de cada diumenge fins a finals de maig
Chino & The Big Bet obriran la 5a edició dels Vermuts musicals
Chino & The Big Bet obriran la 5a edició dels Vermuts musicals | Cedida

 

Els Vermuts musicals aterren de nou aquest diumenge a la plaça del Celler. La programació d'enguany compta amb set actuacions gratuïtes a càrrec de músics de prestigi i grups consolidats d’estils diversos, amb predomini del jazz i del swing. Tots els concerts tindran lloc els diumenges a les 12.30 hores.

 

El guitarrista Chino, un dels protagonistes de l’escena blues i swing de Barcelona, obrirà les actuacions aquesta setmana acompanyat de la seva banda, The Big Bet, amb Rod Deville al contrabaix i Giggs Nother a la bateria. El grup va donar-se a conèixer el 2010 amb 100 Years, un disc d’homenatge a Robert Johnson en el centenari del seu naixement. Després de la gran acollida d’aquest treball va arribar Six, la primera entrega d’una sèrie de tres discos que els han portat a actuar arreu d’Europa. Entre les grans fites de la banda està la consecució del segon premi al concurs European Blues Challenge 2013, en què es van donar cita artistes d’una vintena de països.

 

    Aquesta és la 5a edició dels Vermuts musicals del Celler, una proposta del Servei de Cultura de l’Ajuntament que ja s’ha convertit en un clàssic de la primavera a Rubí. Tots els concerts disposaran d’un servei de bar a càrrec del food truck de L’Itinerant. La resta d'actuacions estan programades pels diumenges de cada setmana, fins al 27 de maig, dia que marcarà el final de l'actual edició dels Vermuts musicals amb l'actuació de jazz a càrrec de Calquist / Mitchell Quartet.

     
    Comentaris

    envia el comentari