Una excursió envoltada de natura per un poble veí

Un passeig per gaudir de la natura en família. Això sí, requereix molt bona orientació

 

La Font de Sant Vicenç és la destinació final de la ruta que proposem | Artur Ribera

 

Aquest és un itinerari que ens permetrà descobrir alguns dels punts d’interès de Sant Cugat del Vallès. El recorregut s’inicia a la plaça del Rotary. Agafem el camí de Can Borrell i arribem al Pi d’en Xandri. Immediatament després girem a l’esquerra en direcció a la Torre Cendrera. Després de girar, fem un revolt a la dreta i abans d’endinsar-nos al bosc trenquem a l’esquerra. Tombem a l’esquerra per seguir a la dreta un corriol. A l’esquerra trobem un pi gros de 3,5 metres de perímetre. Seguim un camí ample i arribem a la Torre Cendrera.

 

Enfilem el camí de tornada cap al camí de Can Borrell amb precioses vistes sobre la Torre Negra. Novament al Pi d’en Xandri, aquesta vegada agafem el camí de la dreta. Seguim un camí que voreja els camps i el torrent i ens dirigim cap a la Font de l’Ermetà, a la qual arribarem després de caminar aproximadament 1,5 km per petits camins i corriols.

 

Després de recuperar forces tornem a agafar el camí i seguim endavant en direcció a l’ermita de Sant Vicenç del Bosc, de la qual només se’n conserven les ruïnes. A aproximadament 50 metres es troba la font de Sant Vicenç. Arribats a aquest punt es pot prendre la decisió de tornar per on hem vingut (fins arribar al camí de Can Borrell i d’allà a Sant Cugat) o sortir per la rambla de Can Bell.

 

Fitxa tècnica

Mitjà de transport: A peu

Tema: Paisatge, patrimoni, naturalesa

Dificultat: Fàcil

Duració: 2 hores

Distància: 7,8 km.

Desnivell acumulat: 300 metres

Inici: Plaça del Rotary

Final: Plaça del Rotary o Rambla de Can Bell

Font: Collserola pels 4 Cantons
Comentaris

envia el comentari