Ruta per la Riera Major

El passeig per la Riera Major és la primera de les 5 rutes que aniran apareixent al TOT Cerdanyola durant el mes d'agost

Arriben les vacances i amb elles arriben també les llargues jornades a la platja i a la piscina. Si vols una alternativa per passar un dia diferent en el teu municipi, el TOT et porta les rutes a Collserola en bicicleta, perquè les vacances vagin sobre rodes!

  

Hi ha rutes per fer en família, altres més dures per als més preparats... Estigues atent perquè cada dimarts i divendres d'agost podràs trobar al web una opció de ruta diferent!

 
 
Aquesta ruta es pot fer en família i no té cap tram de carretera. | PARC DE COLLSEROLA

 

Un passeig arran de la Riera Major

 

El color blau és l'itinerari de la passejada arran de la Riera Major | PARC DE COLLSEROLA

 

  • Longitud: 11 km
  • Temps aprox.: 3 h 2 min
  • Dificultat: Baixa
  • Tipus: En bicicleta
  • Temàtica: Paisatgística

 

Itinerari circular que no té cap tram de carretera i, per tant, es pot fer amb molta tranquil·litat. Té alguna pujada i baixada pronunciada però no és gaire exigent en el seu conjunt. El recorregut s'inicia a l'àrea de lleure de Can Coll (km 2 de la carretera de Cerdanyola a Horta). Després d'unes grans esplanades arran de riera el camí ens endinsa cap al bosc, on podrem descobrir racons frescals i observar la vegetació característica del bosc de ribera com els avellaners, els pollancres i, ja més a prop de l'aigua, les cues de cavall. Arribats al punt més alt, començarem el descens cap a una zona urbanitzada fins a trobar el Parc de la Riera que recorrerem fins a la caseta d'informació. Davant mateix, recuperarem la pista de can Catà que ens durà de retorn a l'àrea de lleure de can Coll on podrem fer una bona parada.
Comentaris

envia el comentari