L'Ajuntament i ASPADI signen dos convenis de col·laboració

Un dels convenis serveix per finançar el projecte de l'entitat durant l'any 2017 i l'altre atorga la cessió d'ús de dos locals municipals situats al carrer d'Anselm Clavé
Amb la signatura dels convenis, ASPADI disposarà de 24.000 € i mantindrà els dos espais al carrer d'Anselm Clavé
Amb la signatura dels convenis, ASPADI disposarà de 24.000 € i mantindrà els dos espais al carrer d'Anselm Clavé | Ajuntament de Cerdanyola

 

L’Alcalde de CerdanyolaCarles Escolà, la regidora de Serveis Socials, Elvi Vila, i el representant d’ASPADI (Associació de Pares de Disminuïts), Gabriel Ortega, han signat dos convenis -un de subvenció i un altra de cessió d'espais- que tenen per objecte la col·laboració entre ambdues parts per a la implementació del Projecte ASPADI 2017.

 

El primer dels acords assolits és l’atorgament d'una subvenció de 24.000 euros per part de l'Ajuntament per a contribuir al finançament del projecte anual de l'associació, que conforma un ampli ventall d’activitats dirigides a persones amb discapacitat intel·lectual. Des de l'any 1995, els pares i mares que conformen ASPADI treballen perquè que els joves i infants amb Discapacitat Psíquica disposin d'un espai de lleure on puguin, entre d'altres activitats, jugar al Tennis Taula i a bàsquet, fer manualitats, natació i esplai tots els dissabtes. 


L’Ajuntament i l’entitat també han signat un contracte de cessió d’ús de dos locals situats al carrer d’Anselm Clavé i de propietat municipal, pel termini de deu anys. A dia d'avui ASPADI ja fa ús d'aquests locals, i ara els seguirà destinant a la promoció del lleure de les persones amb discapacitat psíquica mitjançant activitats realitzades per monitors i monitores. 
Comentaris

envia el comentari