El TOT Cerdanyola és guardonat a la 20a assemblea de L'AMIC

La jornada de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació va tenir lloc a Reus

 

 

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació va celebrar el passat divendres 16 de juny la seva 20a Assamblea General a la Fira de Reus, on hi van assistir més d'un centenar de mitjans i autoritats del sector de la comunicació.

 

Ramon Grau, president de l'entitat i president de Totmedia, va obrir l'acte fent un balanç de l'any i repassant les dades i xifres més destacables dels últims mesos; l'AMIC actualment integra 288 mitjans, 120 impresos i 160 digitals, entre ells, el TOT Cerdanyola. A més, Grau va considerar que l'aposta de futur de l'associació serà la innovació per tal "d'avançar-nos als canvis i reptes tecnològics".

 

Durant l'acte es va fer entrega dels diplomes a tots els mitjans associats i, en motiu especial de la celebració els 20 anys de la creació de l'associació, també es van lliurar els guardons a les revistes fundadores de l'AMIC. Les publicacions que van rebre aquest guardó van ser Capgròs, El Tot Mataró, Reclam, TOT Cerdanyola, el grup Pànxing i TOT Sant Cugat, juntament amb Irene Mir, primera secretària de l'entitat.

 

La celebració de l'assemblea anual de l'AMIC també va comptar amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el missatge enregistrat en vídeo del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Durant la seva intervenció, Puigdemont va encoratjar l'associació a seguir pel camí de l'associacionisme i la innovació. 

 

Aquest any Reus ser la Capital de la Cultura Catalana amb diverses activitats, actes i jornades al llarg de l'any.


 
L'assemblea va tenir lloc a Reus amb 288 mitjans de comunicació | CedidaComentaris

envia el comentari