El Banc de Sang i Teixits fa una crida perquè no baixin les reserves de sang

Durant l'època de vacances les donacions baixen un 30%
A l'estiu les donacions baixen un 30%. | Lali Puig

 

Des del passat 17 de juliol, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya va posar en marxa una campanya d'estiu per donar sang en grup i fer #amicspersempre

 

Una campanya enfocada en l'època de l'any que més baixen les hemodonacions, un 30%, i, per tant, més afectades es veuen les reserves de sang als hospitals catalans. Qui ho vulgui pot programar una donació en grup aquí.

 

Per això mateix, des del passat mes de juliol i fins l'1 de setembre, el Banc de Sang i Teixits ha programat un total de 75 campanyes cada setmana, a banda de les sales de donacions de 17 hospitals catalans, per tal que tots aquells ciutadans que vulguin puguin donar, estiguin en el punt que estiguin del territori català. 


L'objectiu del Banc de Sang és aconseguir 35.000 donacions de sang, que són les que garantirien les reserves de cadascun dels grups sanguinis. Tal com mostren les dades, les reserves de sang, actualment, estan així:

Nivells de sang a dia 7 d'agost | Banc de Sang i Teixits

 

Donació a Cerdanyola


Per tal de veure el calendari de donacions podeu entrar aquí

A Cerdanyola es podrà donar sang a una unitat mòbil que s'instal·larà a l'avinguda Primavera amb carrer dels Reis el divendres 18 d'agost a partir de les 9:30 h fins la 1 del migdia, i de les 17h a les 21h.
Comentaris

envia el comentari