[VÍDEO] Òmnium Cultural embolica el monument de la ‘C’ amb la paraula “democràcia”

L’acció ha tingut el suport de membres del Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola
El monument ha quedat embolicat amb una lona de plàstic. | A. Lleonart

 

Òmnium Cultural va embolicar dissabte 9 al matí el símbol més reconegut de Cerdanyola amb un rotlle de plàstic amb la paraula "democràcia". L'acció sobre el monument a Lluís Companys de Salvador Mañosa forma part de la campanya "Crida per la democràcia" que vol incentivar la participació en el referèndum de l'1 d'octubre.

 

 

Ferran Roig, membre d'Òmnium, explica que "Crida per la Democràcia vol omplir Catalunya de democràcia, per això vam pensar que aquest monument tan cèntric era bon lloc per reivindicar poder votar". L'acció al monument de la 'C' ha estat precedida per la penjada d'una dotzena de pancartes, alguna de les quals ha estat atacada.

 

 

"Fins ara estem demanant democràcia, a partir de la Diada demanarem que la gent voti, sigui 'Sí' o sigui 'No' ", avança Roig.


 
Òmnium embolica la 'C' amb la paraula democràcia

▶ Mira com ha estat l'acció d'Òmnium Cultural al monument de la 'C'. + info a http://elmon.cat/totcerdanyola/noticia/4462/omnium-cultural-embolica-monument-c-la-paraula-democracia

Posted by TOT Cerdanyola on sábado, 9 de septiembre de 2017

 

La campanya Crida per la Democràcia es va presentar el 10 de juliol, coincidint amb el setè aniversari de la gran mobilització del 2010 després que el Constitucional tombés l'Estatut d'autonomia. "Va ser una manifestació transversal en defensa de la democràcia i avui encara estem parlant del mateix", va recordar llavors el president d'Òmnium Jordi Cuixart, per qui Catalunya està a punt "d'entomar un dels grans reptes que té com a societat" i als seus ciutadans els "pertoca lluitar per defensar la democràcia una vegada més".

 

 

Els promotors de la campanyaestan fent un ús intensiu de les noves tecnologies i han creat una xarxa de ciutadans connectats a través de telèfons mòbils i les xarxes socials per compartir informació i comunicar-se "de la manera més ràpida possible". Les persones que vulguin participar d'aquesta xarxa cal que enviïn la paraula "democràcia" al telèfon 696000699 i començaran a rebre informació en referència a la campanya.

 Comentaris

envia el comentari