[VÍDEO] L’alcalde de Cerdanyola estripa la carta d’Enric Millo contra el referèndum

Ho ha fet acompanyat de regidors del govern i l’oposició en una concentració de suport a l’1-O

 

Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, va estripar el divendres 8 la carta enviada per la Delegació del govern espanyol on s'adverteix els alcaldes que no poden col·laborar amb el referèndum de l'1 d'octubre. Escolà ho va fer després de criticar durament el Tribunal Constitucional, que ha catalogat com a "tribunal d'excepció" i de "òrgan polític al servei del règim", durant la concentració ciutadana convocada davant de l'ajuntament.

 

  

  

La carta adverteix els alcaldes que poden cometre diversos delictes si l'Ajuntament col·labora o no impedeix el referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Davant d'això, Escolà ha declarat al TOT que no en faran cas i que seguiran "treballant activament sabent que, com diuen les enquestes, el 80% de la ciutadania d'aquest país vol que hi hagi un referèndum d'autodeterminació".

  

  

 

 


Abans d'aquesta el batlle ja havia rebut una altra carta, en aquest cas de la Generalitat, on justament se li demanava col·laboració en el referèndum. "Vam confirmar que els locals de votació seran els mateixos que es van utilitzar a les darreres eleccions autonòmiques de 2015", explica Escolà. A més a més, dimecres al matí l'alcalde va signar un decretcomprometent-se a donar suport a l'organització del referèndum perquè es pugui celebrar "amb plena normalitat"."No tinc gens de por de les amenaces, sé que hi ha un gran suport social darrere i a més és el que em toca", ha dit Carles Escolà, qui ha afegit que se sent un privilegiat pel paper que jugarà en aquest moment històric.
Comentaris

envia el comentari