L’acalde tira enrere el ple extraordinari pel Guiera

Malgrat comprometre’s, l’ha descartat després de la Comissió Informativa celebrada el passat 14 de juny amb tots els grups polítics
L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, en roda de premsa el 15 de juny | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Al ple de maig el govern es va comprometre a fer un ple extraordinari per tractar tots els punts que van quedar sobre la taula referents al Parc Esportiu Municipal Guiera (PEM Guiera). 

 

No obstant això, l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha ofert aquest 15 de juny una roda de premsa on ha explicat que finalment no convocarà el ple extraordinari agendat pel pròxim dissabte 17 de juny. Escolà s'havia compromès a fer-ho durant el passat ple però ha explicat que l'actitud de bloqueig adoptada per alguns grups municipals durant la reunió de la Comissió Informativa, celebrada el 14 de juny, l'ha fet canviar d'opinió. 

 

Al seu lloc, i donada la reserva de data i hora per dissabte a les 10 h, ha convocat a tots els grups municipals a una reunió de treball per solucionar l’expedient PEM Guiera, aprovant-se les inversions i tancant els convenis amb la Federació Catalana d’Handbol.


Els grups municipals del PSC, ERC, PP i Cs van entrar una petició la setmana passada perquè es realitzés un ple extraordinari, juntament amb una proposta d’acord. Després de l’últim anunci de l’alcalde, els quatre grups han fet un comunicat conjunt en el qual acusen l’alcalde de sabotejar permanentment la seva proposta d'acord, amb majoria al plenari municipal.

 

Durant la Comissió Informativa l’oposició va votar la retirada de tots els punts, excepte el de les inversions on si que van coincidir. El desacord es va trobar en el valor de reversió, pel qual el PSC, ERC, PP i Cs demanen un nou informe de secretaria i intervenció. Aquest informe ja es va elaborar per l’anterior interventora, document sobre el qual han manifestat dubtes.

 

Malgrat creure absurd mantenir la reunió per dissabte, tots els grups hi assitiran i es tornaran a trobar a la junta de portaveus dilluns. Des del PDECat han trobat correcta l’acció de l’alcalde de desconvocar el ple, ja que, com ja van reiterar el 6 de juny, aquests 4 grups municipals tenien les idees clares de tombar la proposta del govern.

 

En el torn de preguntes el batlle ha llançat un missatge de tranquil·litat a la plantilla del PEM Guiera, dient-los que està del tot garantida la normalitat en la seva feina i també a les persones usuàries, els diu que el servei de l'equipament esportiu serà d’excel·lència.

 
Comentaris

envia el comentari