Escolà vol que a Cerdanyola l’1 d’octubre "es pugui celebrar amb total tranquil·litat”

L’alcalde de Cerdanyola ha signat el decret d’alcaldia donant suport al referèndum i accedit a la cessió de locals
L'alcalde ha signat un decret en suport al referèndum convocat per la Generalitat de Catalunya | Cerdanyola.cat

 

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha asssegurat que l’Ajuntament de Cerdanyola “farà tot el possible perquè l’1 d’octubre es pugui celebrar amb total tranquil·litat a Cerdanyola “.

 

Escolà ha signat un decret d'alcaldia donant suport al referèndum. Així ho ha explicat l’alcalde en declaracions al TOT Cerdanyola. 

 

També ha expressat que preveu coordinar la resposta oficial amb tots els grups municipals sobiranistes de l’Ajuntament de Cerdanyola, CxC, ERC, PDeCAT, ICV-EUiA i el regidor no adscrit, que sumen 14 dels 25 regidors del ple.

 

“Hem contestat formalment a la carta de la Generalitat, rebuda aquest matí i ja he signat el decret d’alcaldia que vol donar suport al referèndum i a la cessió de locals de Cerdanyola per a celebrar-lo”, ha manifestat. 

 

En el document s'acorda donar suport al referèndum convocat per l'1 d'octubre i es compromet a complir les previsions de la Llei del referèndum aprovada ahir al Parlament de Catalunya. Anuncia que es ratificarà en la propera sessió plenària que celebri l'Ajuntament i s'informarà al Govern de la Generalitat de Catalunya, a l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (AMC) i a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).
Comentaris

envia el comentari