ERC suma esforços per garantir el referèndum

El Grup Municipal i la Secció local es posen a disposició dels governs municipal i del President de la Generalitat per aconseguir fer efectiu un referèndum amb garanties

 

 

 

Regidors d’ERC i el vocal de l’EMD de Bellaterra, conjuntament amb el President de la Secció Local, un representant de les JERC i la pràctica totalitat de l’Executiva local es van congregar a l’Ajuntament de Cerdanyola el 12 de juliol per refermar, un cop més, el compromís històric del partit amb la democràcia i els valors republicans de llibertat, igualtat i fraternitat.

 

La Secció Local d’esquerra va manifestar la plena disponibilitat a donar suport a les institucions democràtiques com el Parlament de Catalunya i l’Ajuntament de Cerdanyola per aconseguir que la gent pugui expressar lliurement la seva voluntat d'una forma cívica, pacífica, inclusiva i, sobretot, democràtica de la voluntat popular.

 

La campanya va començar fa unes setmanes amb les primeres enganxades de cartells i actualment s’està planificant diversos actes com xerrades públiques amb diputats i personalitats rellevants del procés d’independència, paradetes al carrer, distribució de cartelleria i no es descarten opcions com fer porta a porta.

 

L’objectiu és tant convèncer persones indecises per aconseguir una majoria independentista com la mateixa realització del referèndum obert a la màxima participació possible, sense pressions ni amenaces. 

 

 

Treball amb els partits municipals i entitats locals

 

Tanmateix s’està treballant conjuntament amb els partits i entitats locals, amb el col·lectiu supramunicipal Esquerres per la Independència, així com el Pacte Local pel Referèndum per aconseguir la màxima presència pública i evitar solapar actes o paradetes al carrer. En aquest sentit no es descarta que es pugui convocar un gran acte central a Cerdanyola amb el suport de tots els partits i entitats favorables al Referèndum. 
Comentaris

envia el comentari