La meva primera novel.la El pont dels jueus es va publicar el març de 2007. Aquest any he celebrat el desè aniversari de la seva publicació i ho he fet amb lectors, biblioteques i llibreters. Sobretot he volgut celebrar i agrair que encara ara es ven i, el més important, que encara es llegeix. En la promoció i el foment de la lectura hi han treballat molt tant biblioteques com llibreters és natural. Però després hi ha iniciatives, on també hi col.laboren, que arrenquen des de les administracions locals, com el Cafè amb lletres de Cerdanyola del Vallès. Un projecte consolidat i que també ara fa deu anys que va començar a funcionar i que per a molts anys més!

 

Crec que si no hi hagués propostes com aquesta seria més difícil que novel.les com la meva i les d’altres autors arribessin als lectors. Recordo que m’hi van convidar a propòsit de la meva segona novel.la La venjança del bandoler i l’experiència va ser enriquidora i positiva. Hi crec molt en el contacte amb els lectors. Però una oportunitat com aquesta reforçava la meva presència al territori, tenia la possibilitat de fer nous lectors i, sobretot, podia donar a conèixer la meva obra que sempre és un al·licient. Però no només per a mi. Entenc que per un lector a qui la seva ciutat li ofereixi la possibilitat de poder fer un cafè amb escriptors que llegeix o que potser pot llegir, és una idea que s’ha d’aplaudir.

 

Perquè és estimulant i aporta un valor intangible en els conciutadans: un pòsit, que com el cafè, et deixa un gust que t’acompanya durant molt temps. Em consta que aquesta iniciativa, amb formats diferents, s’ha implantat en altres municipis del país amb molt d’èxit. Per tant doncs, des de l’admiració i l’agraïment, moltes felicitats i quan vulgueu, fem un cafè!

 

 
Comentaris

envia el comentari