Manuel Moreno i Jordi Robirosa presenten el seu llibre, Dream Team. El equipo que cambió la historia

L'acte, que organitza el TOT Sant Cugat, es fa aquest dilluns, 13 de novembre, a les 19 hores, al Cafè Auditori del Teatre-Auditori de Sant Cugat i comptarà amb els exjugadors del primer equip de bàsquet del FC Barcelona, Nacho Solozábal i Audie Norris
Jordi Robirosa i Nacho Solozábal en la presentació del llibre Basquetmania al 2011
Jordi Robirosa i Nacho Solozábal en la presentació del llibre Basquetmania al 2011 | Artur Ribera

El periodista esportiu de Cerdanyola del Vallès, Manuel Moreno, i el periodista santcugatenc Jordi Robirosa presenten el seu llibre, Dream Team. El equipo que cambió la historia, aquest dilluns, 13 de novembre, a les 19 hores, al Cafè Auditori del Teatre-Auditori de Sant Cugat. A més, l'acte comptarà amb els exjugadors del primer equip de bàsquet del FC Barcelona, Nacho Solozábal i Audie Norris. La presentació l'organitza el TOT Sant Cugat, amb el patrocini d'Amat Immobiliaris i la col·laboració del Teatre-Auditori, Cafè Auditori i Òmnium. L'acte, que forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017, el presentarà Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat. Després de l'acte, a les 20 hores, Nacho Solozábal i Audie Norris faran uns llançaments en una cistella de bàsquet que s'instal·larà a la sortida del Teatre-Auditori.

 

Dream Team. El equipo que cambió la historia és una obra de 150 pàgines escrita en castellà que detalla la creació i trajectòria del millor equip de bàsquet de la història. La publicació coincideix amb el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona'92, on el Dream Team, l'equip dels Estats Units, es va penjar la medalla d'or al Pavelló Olímpic de Badalona, sense demanar cap temps mort en tota la competició. I ho fa amb informació detallada d'aquesta selecció de llegenda, amb anècdotes, curiositats i les millors fotografies d'un combinat de jugadors extraordinaris capitanejats per Magic Johnson i Michael Jordan, amb la direcció des de la banqueta de Chuck Daly. El llibre, de l'editorial DQ, es pot trobar a les llibreries i té un preu de 18 euros.

 

 
Comentaris

envia el comentari