La cerdanyolenca Anna Ruiz, fa podi al Campionat de Catalunya

Anna Ruiz amb la medalla de bronze | Cedida

 

 

Una altra setmana d’èxit per al CPA Cerdanyola del Vallès. Els dissabte i diumenge passats La Bordeta (Lleida) organitzava el Campionat Federació de Catalunya per a les patinadores de categoria Júnior. El club estava representat per dues patinadores: l’Anna Ruiz i la Paula Navarro. L’Anna Ruiz es va endur la medalla de bronze després de remuntar dues posicions del disc curt. La competició la va guanyar la Paula Baya del club d’AE Sant Andreu davant de la Laia Bou del CN Terrassa. L’altra patinadora cerdanyolenca, la júnior Paula Navarro, també va remuntar places del curt, on era onzena, i es va col·locar en setena posició final. L’entrenadora, Júlia Ventura, estava molt satisfeta dels resultats obtinguts.

 

Per altra banda a Prats de LLuçanès es disputaven dues competicions: el Campionat de Barcelona Infantil D on la Marta Giménez va acabar 18ª i el Trofeu Comitè cadet D on la Reyes Martin es va classificar com a 11ª.

 

Andrea López que aquest cap de setmana va aprovar l’examen de Certificat i entra doncs a formar part del grup de categories del club on podrà competir pel campionat de Barcelona l’any vinent. El Guillem Pastor va aprovar l’examen d’Iniciació A i passa a Certificat.
Comentaris

envia el comentari