Héctor Gallego, un jugador amateur d'hoquei patins que vol sentir-se professional

El de Cerdanyola deixarà la Primera Catalana per jugar amb l'RHC Wolfurt austríac la Copa CERS
Héctor Gallego, amb la samarreta del seu nou club. | Cedida

 

El cerdanyolenc Héctor Gallego Gutiérrez, un jugador amateur format al Cerdanyola Club Hoquei i que aquesta temporada, 2016-2017, ha jugat al primer equip del CH Ripollet, a Primera Catalana, defensarà la pròxima campanya 2017-2018 el sènior de l'RHC Wolfurt, club austríac que jugarà la Copa CERS. Gallego també jugarà la lliga austríaca i la lliga i la copa de Suïssa, en el que l'objectiu és l'ascens a la primera divisió de Suïssa. El jugador va fer unes proves a finals de maig, a Àustria, i va convèncer els dirigents del club. Però Gallego no serà l'únic català a l'RHC Wolfurt, un club que vol créixer amb el coneixement de l'hoquei sobre patins català.


L'oportunitat de jugar en l'elit
"Estic molt content. No m'hauria imaginat mai que l'hoquei sobre patins em donaria aquesta oportunitat tan gran de jugar en l'elit. He signat un contracte per un any i la meva idea és jugar-hi una temporada, però mai se sap i si m'hi sento a gust i em volen renovar potser m'hi quedo més anys", detalla aquest jove de 22 anys. Gallego, que ha estudiat Administració i Direcció d'Empreses (ADE) a la UAB, vol aprofitar la seva estada a Àustria "per conèixer un nou idioma, l'alemany (aquest estiu ha rebut classes particulars) i una nova experiència".

 

La Primera Nacional Catalana és la categoria més alta en la que ha jugat Héctor Gallego, amb el primer equip del Cerdanyola CH, però assegura que "aquesta temporada he fet una campanya molt bona amb el CH Ripollet i he progressat".

 

A l'RHC Wolfurt també podrà continuar entrenant equips de base, com fins ara feia al Cerdanyola CH, i dirigirà un equip sub-11 o sub-13. El 3 de setembre inicia una nova etapa en la seva vida, que vol viure amb la màxima intensitat possible.
Comentaris

envia el comentari